Geld.nl

Waarom je goed na moet denken voor je geld leent

Vrijwel iedereen leent in zijn of haar leven wel een keer geld. Dat kan zijn voor een auto, een grote persoonlijke uitgave of de koop van een huis. Je moet er echter wel goed over na denken en de beste financierder voor jou kiezen want geld lenen kost geld. Via een website als geld.nl heb je het beste overzicht van leningen in een oogopslag.

Waarom geld.nl gebruiken?

Wanneer je een lening zoekt, dan kun je allereerst kijken op de website van je bank of een andere financiële instelling die je kent. Maar denk je dat je daar de meest eerlijke informatie gaat vinden? Ze zullen je altijd verwijzen naar een van hun eigen producten, ook als je eigenlijk beter af bent bij bijvoorbeeld de concurrent. Het is dus geen volledig beeld van de mogelijkheden. Een website als geld.nl geeft je echter onafhankelijke vergelijkingen. Je kunt dus niet alleen zien wat jouw eigen bank je te bieden heeft op het gebied van leningen maar je kunt ook verder kijken dan dat naar andere aanbieders. 

Geld.nl

Het verdienmodel

Nu denk je misschien: is zo’n vergelijkingswebsite wel te vertrouwen? Want ze moeten toch ook ergens hun geld mee verdienen? Dat klopt, en er zit een best vernuftig verdienmodel achter dat niet ten koste van de geloofwaardigheid gaat. Verschillende kredietverstrekkers geven namelijk een kleine vergoeding om in die lijst voor te komen. Dit zijn vrijwel alle grote verstrekkers die hieraan meedoen. Besluit je via de site af te sluiten? Dan krijgen ze nog een kleine vergoeding er bovenop.